Spoed:  

Spoedbeoordeling is een uitsluitend een service, waaraan geen rechten ontleend kunnen worden. De uitslag komt meestal binnen 4 uur.

Na 18.00 uur en in het weekend: BELLEN, 0617 518 972. Liefst vooraf,  zie onder bij toelichting

Indien door omstandigheden spoedfoto beoordeling niet mogelijk is, heeft u dat kunnen zien op "home", controleer dat eventueel nogmaals:  klikken op   "home" rechtsboven

 

 

stap 1:  stuur de foto's, uitsluitend jpg, en relevante patiëntengegevens  naar:


spoed@veterinairradioloog.nl

en wacht op automatische reply (als u meer dan 1 mail stuurt vanaf hetzelfde mail adres ontvangt u 1 x een reply)
         
stap 2:  stuur dan een SMS naar 0617 518 972  met "spoedfoto en klinieknaam" via een mobiele telefoon, niet via een computer of Animana, geen whatsapp.

stap 3:  wacht tot er een SMS terug komt met  "mail" , dan is de uitslag naar u gestuurd.  


Toelichting:
Foto's met een spoedeisend karakter kunnen verstuurd worden naar het adres: spoed@veterinairradioloog.nl

De afzender dient een sms te sturen met de tekst “spoedfoto" en uw klinieknaam, naar 0617 518 972   op moment dat de foto’s met zekerheid verstuurd en in de mailbox ontvangen zijn (dan heeft u een automatische reply gehad) en ontvangt op dat nummer een sms als mijn uitslag via de mail verstuurd is.


Een sms  verstuurd vanaf een computer kan soms niet beantwoord worden, Daarom uitsluitend vanuit een mobiele telefoon een sms sturen. Whatsapp is voor sociale gebeurtenissen, die lees ik uitsluitend als het mij uitkomt, Een sms wordt meteen gelezen. Het sturen van een sms voorkomt onnodig vaak controleren van mail.

Bestanden samen groter dan 1 mb zijn ongeschikt voor spoedverzending.


De uitslag ontvangt u meestal binnen 4 uur. Dat kan betekenen binnen 15 minuten als ik toch toevallig de computer al aan had staan en snel kan antwoorden, maar ook 4 uur als ik ergens onderweg ben zonder computer. In uiterst dringende gevallen zou dan - uitsluitend na  telefonisch overleg - toezending van de foto's via whatsapp een optie kunnen zijn. Beoordeling op een computerscherm heeft zeer nadrukkelijk de voorkeur.


Als uw mail in de mailbox ontvangen is, krijgt u een automatische reply, die ontvangst bevestigt. Indien  u die reply niet gehad heeft, is er bij uw zending technisch iets mis gegaan. Bij een 2e mail vanaf hetzelfde mailadres ontvangt u geen extra reply, ter voorkoming van een cirkel-autoreply als uw praktijk ook een auto-reply heeft.

 

Tussen 18.00 uur en 9.00 uur en in het weekend is voorafgaand telefonisch overleg via het 06 nummer nodig.  Want ik ben niet 24/7 aan het werk. Spoedbeoordeling is een extra "service", waaraan geen rechten ontleend kunnen worden.

 

Geen / vertraagde spoedbeoordeling mogelijk op:  klik op "home"  rechtsboven

Kosten spoed:
Tussen 9.00  en 18.00 uur maandag  t/m vrijdag:  1,3 x het standaard tarief, buiten deze tijd 2 x standaard tarief. Uitsluitend dierenartsen kunnen foto’s ter beoordeling mailen.


standaard tarief  ,  prijs per 1-1-2024  € 72,76 incl 21 % BTW